Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silhuetterna finns där

Silhuetterna finns där
deras skuggor faller över oss
kanske är det gott
kanske är det ont

Men likväl,
de finns där...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-26 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm