Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anfrätt

utifrån
inifrån
och mitt i står de hemlösa
håller armarna runt varandras liv
skyddar sparlågan




Fri vers av Fokus
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-26 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fokus
Fokus