Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var lite galen

bli en avhängd
ta katten i svansen och kör en sväng
med pumpan
leta efter en sko
ett adamsäpple
var seriös om du vågar
undvik en spottloska om du kan
skit i politiken
du kan
jag lovar

ingen skugga över någon
jag har klarat en dag till
i osynliga vänners lag
det har jag
det lovar jag
oroa er inte

i ett sårbart samhälle
hur avlägsen är inte tanken
på ett hållbart närvarande
så frånvarande i ullaredskapitalisters närvaro
ihopklumpade strypare av syre
härskare av blå korn
handläggare
bordläggare
ödeläggare
skrinläggare
samlare av lättköpta poäng

i bårhusen ligger liken och läcker
så vart tog den lilla lilla loppan vägen
ingen som vet
ingen som vet

det är ingen brist hos mig
att jag inte 'kan' sova på morgonen
en njutning se dagens ljus
före




Fri vers av Fokus
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-17 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fokus
Fokus