Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krossade ett berg

med en enda droppe
och det bekommer mig inte
att dammet väser fräser
tvingas in på nya vägar
jag står beredd
att fånga överlevaren
stör den inte när den vilar
hämtar kraft
att krossa andra berg
för jag har inget kvar
blott en glittrig droppe
sprängkraft




Fri vers av Fokus
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-06 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fokus
Fokus