Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöflinga

snöflingor faller
håret vitt och snöbeklätt
kylan mot min hud

blicken uppåt ler
möter gudomlig kungsätt
miraklernas Gud

i män'skans kvarter
hans ankomst liten nätt
klappar giv, glögg sjud'

fridfull jul oss ger
glädjefylld nyttig reträtt
all stress oss förbjud

han oss alltid ser
allt blir oss givet helt rätt
vi som är hans brud

vår skuld sig beger
bort från vårt egna porträtt
oss förlåt erbjud'







Bunden vers (Haiku) av Junia VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-26 19:38



Bookmark and Share


  Maria T
Så vacker haiku
med julmotiv
2010-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP