Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu blir det galet !


Fnatt !

Fnatt !
Hattifnatt
på Kattegatt
på huve´t en tratt
faller platt
med min kravatt
och en lila hatt
natt efter natt

Fnatt !
Ba´ därför att
"Ma" tog en "slatt" (¤)
blev helt matt
så att hon satt
i en rabatt
sa´ se´n : Go´natt (!)

Fnatt !
Mullra hon glatt
från en fregatt
en sjöman, mulatt
tog hennes "patt"
gick se´n på Statt
utifall att
nå´n sprang ifatt
nå´n hade tatt (¤)
hennes andra "patt".....

(¤)= "Slatt":Folkl ungefär en klunk sprit eller öl...

(¤) = "Tatt" : Folkl , slang för "tagit"......

--




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-26 20:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hattifnattarna är alltid lika balla.
Små elektrospöken.
2010-12-27

  aol
tack Mats för ett gott skratt, en fin humörhöjare,
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska