Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BFF

Du är min bästis och ibland dricker du festis.
Du och jag är flummiga fats aldrig gungiga
Vi har bra balans fast ingen sans.
Om du flyttadade (längre bort) skulle jag följa med.

Så jvla mkt älskar jag dig (fast inte på det sättet)




Fri vers av Elsaorna
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-26 22:29



Bookmark and Share


    E.M.O
önskar att jag också hade kompisar...
2010-12-29

    Oskar Berg
Aaaaaaw...........
ni e så söta :&
2010-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Elsaorna
Elsaorna