Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite inaktuell men... ;) Ibland blir de "liggande"


Dansa in och ut igen



NU är julen slut
Då börjar genast alla TV-kanaler att tjata om
Nyåret istället
”fira med oss”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-15 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO