Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon var vacker



Hon var vacker
Eller hon är vacker
Men syns inte så bra längre
För i somras så syntes det
Så vacker hon var
Ja eller är nu med ”men lite”
Men nu ser man ”bara” stora stövlar
En tjock jacka
Stora vantar och halsduk
Samt tjock mössa

Jag föredrar dock
När hon är ”bara” bara hon
Fast de får man inte säga
Knappt tänka
För de ordentliga
Fnyser och säger
I alla fall tänker: ”snuskis”

OM de visste vad jag verkligen tänkte
Skulle de säga nåt värre?
Jag ler vid tanken…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-07 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO