Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mozartova 169

I eko går vi vidare,
överlever något blekare.

Återkommande i vackra skor som föddes för att vandra.
Gata upp mot Mozartova 169 där vi ska älska som Don Giovanni,
smita in på operan och hänföras av toner som suger på längtan.

Står bakom dig i kulisserna,
känner hur din kropp ryser utav skönheten vi upplever.

Vi delar livet vet du det??
Det viktigaste i allt det som var och blev.
Passion i minsta detalj,
lycka som vattnar dina och mina kinder.

Där vi blev ett i anden,
orden blev överflödiga där på golvet i Prag.




Dagbok av Anna Liljestrand
Läst 352 gånger
Publicerad 2010-12-27 15:20



Bookmark and Share

  Anna Liljestrand
Anna Liljestrand