Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
,,,


självklart

Självklart kom hon inte förbi,
Romantik stoppar.

Utfört med sprakande ögon och skälvande minutrar.
Hon var rädd för att flyga,
ändå lättade hennes fötter från mitt golv.

Älskade se nyktert på ting, trots det med berusat fnitter blundade hon.

Självklart kom hon förbi,,, om hon verkligen velat.





Fri vers av Anna Liljestrand
Läst 437 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-10-28 12:12



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
snyggt skrivet, att läsa om och igen för att hitta nytt.
2012-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Anna Liljestrand
Anna Liljestrand