Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5:e våningen.

Jag saknar den tiden då jag ännu inte var frisk....

Låter det konstigt?

Kanske lite,svarar jag lite halvhögt för mig själv.
Saknar så in i helvete.

Alexandra Rappaports stilla talande ut ur lurarna,
in i hjärnan där Irene Huss vardag vävs samman med min.

Springande fötter och ett hummande från luftkonditioneringen....
stillsamma rond.

Sömnig med slutna ögon,
Fantiserande om dagar som komma...
Dagar som gått.






Fri vers av Anna Liljestrand
Läst 456 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-04 22:49



Bookmark and Share


  Siggesdotter
En väl fångad känsla fibt beskriven, då när man inget annat kan göra än bara vara stilla i det som är...låta andra bära...för en stund...
2014-02-17

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Fin text! Känner hur tystnaden och stillheten lagt sig som mjuka dun, som om en ångestdrabbad saknar ljuden. Lugnet kan vara skrämmande. Omhändertagandet och kapitulation.
2013-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna Liljestrand
Anna Liljestrand