Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rose petal fall.


Rosa kronblad stod det,
men det var fel,,,dom var av silver.

Fallande ner över varm sommarfräknig hud.
Rose petal fall stod det,
det är jag säker på.
I silver 3 fallande,,,

Hade jag varit mer upmärksam,
hade jag förstått det var kronblad från en ros som föll över min hud och inte du.




Fri vers av Anna Liljestrand
Läst 436 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-30 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Liljestrand
Anna Liljestrand