Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

feminina steg.

Det är konstigt, men man kan höra när en man går.
nte som en kvinna.
Mer hårda steg som saknar nyfikenhet,
en ivrig nos som doftar sig fram över hala golv.

Feminina Klackar, smygande,
pärlande som sommarfnitter,
ackompanjeras av dovt muller från grov lädersula.

Sitter och väntar på en Hans-åke tror jag han heter,
försöker att gissa om stegen som hörs tillhör kvinna eller en man.
Hans- åke, han går som en kvinna,
nyfiken trots ett uttråkat yttre,




Fri vers av Anna Liljestrand
Läst 513 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-08 20:12



Bookmark and Share


  Anders Håkansson
som en elefant porslinsbutik
det är jag
2012-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna Liljestrand
Anna Liljestrand