Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hon verkar inte förstå


Bäst blommade min kärlek när den fick vara hos dig

Min kärlek är min konst
den är fri i sitt uttryck och i sin form
för den som längtar en enkel fångst
då den saknar både samvete och norm

Att älska är inget jag väljer
inget jag kan göra något åt
det är något som jag bara känner
jag skäms inte och säger inte förlåt
något som bara fritt händer
helt utan någon form av uppsåt

Min kärlek är ofrånkomlig
omedelbar och intuitiv
min kärlek är tillgänglig
gränslös och full av liv

Något som är Jag men tillhörde Dig
något som var och är det bästa för mig
något jag tog till mig
som gjorde mig heltokigt kär
något jag tog med mig men som inte längre är

Min kärlek frågar inte varför eller hur
den räds ingen fara
den står inte tillbaks och väntar på sin tur
den vill bara få vara

Bäst blommade min kärlek när jag fick ge den till dig
bäst var den när du var den ende som fanns där för mig
även om det som skedde inte fick hända
är jag är stolt över vad du fick mig känna

Men allt det där var då
jag begär inget mer i retur
önskar bara att du ska förstå
vad som var min kärleks natur




Fri vers av Let it go VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-27 20:15



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Jättefin! :)
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Let it go
Let it go VIP