Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag, blir vi och vi blir oss!

Frihet måste vara allas, gemensam,
för att frihet kallas. Någon kan ju inte
bakom en instängd mur vallas. Tystas
och kränks någon sänks ju även jag.
I samma andetag! Är någon bunden
är inte heller jag fri, då du och jag
alltid är ett vi!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-28 00:35



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Full av insikt att frihet gör människan hel och levande. Bra skrivet.
2010-12-28

    ej medlem längre
En mycket tänkvärd text. Fint skrivet!!!


"Är någon bunden
är inte heller jag fri, då du och jag
alltid är ett vi!"


/Ann
2010-12-28

  anita VIP
Mycket bra skriven.
2010-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt