Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en älskad

Nu är du samma kvinna
som jag aldrig
slutat att möta

Nu är du den andning
i ständigt nya atmosfärer

som gör att du förblir
samma ljuvlighet

Nu är du den som lever

för att du alltid byter
doft och hud
språk och tunga
ögon och kropp

från en dag
till en annan

Och jag älskar dig
för att jag får möta dig

utan att alltid veta
vad du heter

i morgon




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-28 11:06



Bookmark and Share


  stella
Underbart med dessa spännande människor!
2010-12-28

    ej medlem längre
Grrreat
2010-12-28

  ramsesII
Texten gillas.../M
2010-12-28

    Ängblomma
Mycke fin text.djup o känslosam.Ängblomman
2010-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP