Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...också denna är skriven...för henne...den enda...


Tänk vad ett ord...


Tänk vad ett ord
Ett vänligt ord
Eller en kram
Från en älskad
Eller en vän
Kan betyda
Tänk vad saknaden
Av vänliga ord
Eller kramar
Från en älskad
Eller en vän
Kan göra ont inuti

Tänk vad ont det gör
Att vara så nära någon
Och inte få röra
Inte få krama
Inte få dra
Handen genom håret
Klia hårbotten
Så där
Som man gör
På någon
Man tycker om väldigt mycket
Eller skratta tillsammans
Kanske bara sitta tysta
Känna gemenskap
Känna närhet
Trygghet
Sådär som man bara gör
Med riktigt nära vänner

Tänk vad ett vänligt ord
Eller en kram
Från en älskad
Eller en vän
Kan betyda…

TT

© 2006/2010




Fri vers av TT
Läst 420 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-12-28 12:05



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Helt underbar...precis som dina ord dansar fram här
är det mänsklighetens längtande behov

som du så väl formulerar här...

Tycker om!
2012-04-25

  lodjuret/seglare VIP
Det som väl alla längtar efter att möta i vardagen, bra skrivet om det vi väl alla önskar oss själva och kanske även 'vår nästa'. Dock har jag svårt för att man sätter någon på piedestal, att man dyrkar någon som en slags idol. Tänk på att den som blir dyrkad kan få svårt att leva upp till att vara som 'ofelbar', eftersom vi är varandras likar i så hög grad.
2012-02-13

  Ninananonia VIP
Jag tror att hon förstär vad hon går miste om.
Ja, jag tror att hennes själ lider.
För din själ är så vacker ..
2011-01-19

  Ann-sofie.
Vacker skrivet om äkta vänskap/kärlek..
2010-12-28
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT