Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Diktar kring detta...., kallar den "VILJAN"


Man behöver inte falla - Bara viljan till överlevnad finns !

VILJAN


Viljan
är vår drivkraft

Viljan
får aldrig sina


Viljan
är upp till var och en
för sig själv och de sina


Viljan
ska bevaras och vårdas
ska användas och förfinas


Viljan
kan besvaras eller förhånas
förvändas och förtvina
spelar ingen roll
bara den finns


Viljan
kan försätta berg
eller vända stenar
kan öppna dörrar
ja, den förenar
ens kraft
med
ens mod
ens resning
den kan gro


Viljan
så länge den finns där
så länge hoppet är
lämna den aldrig
håll den kvar
den är Din Möjlighet
att få ett svar.........


------




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-28 12:38



Bookmark and Share


  Anna*
Klurar på ditt alster och förstår att det ligger en hel del sanning i dina ord. Ändå vet jag inte om det bara handlar om viljan. Applåderar och klurar vidare
2010-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska