Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kyss är en kyss



Alla dessa bloggar det är inget mer eller mindre dagböcker på nätet. När jag var ung (yngre) så skrev flickorna dagböcker, satte hänglås på och ingen fick läsa. Idag tävlar man i att få flest läsare. Världen ändras.

Ipod, Ipad, Mobil osv vi kan idag nås 24 timmar om dygnet var vi än är i världen, får panik om vi inte fåt ett sms eller mail på 3 minuter, är jag glömd. Vart tog brevduvan vägen, posten försvann till ICA.

Men fortfarande är en kyss en kyss, vad härligt




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-28 13:03



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
dramatiken, exempelvis i en film
av Hitchcock eller Hammer
grammatiken, exempelvis
'inte alla tycker lika'
dessa saker var bättre 'förr'
2010-12-28

  Cris
mm.. vi färdas allt fortare.Håller med .jackie att man kan följa med tiden. Allt vart inte bättre förr. mkt var bättre då och mkt är bättre nu. Men vi har ju det vi har.

Men jag håller med dig i poängen. Allt behöver ju inte förändras och kyssen har nog redan funnits i alla varianter och kommer så att göra.
2010-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson