Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintervärme

din varma hud
min värmda kropp
du är elementet för mitt inre
jag vill vara vattnet
som rinner inom dig
och bevara spridningen
som håller mig varm




Fri vers av Anadol
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-28 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anadol
Anadol