Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* Universum och Kärleken * www.poeter.se/Las+Bok?book_id=3016 *


Begynnelsen - tredje eran

 
Om det finns en Skapare - och om den hebreiska skapelseberättelsen skulle innehålla någon sorts hälsning från denne Skapare - och om man tar hänsyn till det naturvetenskapen vet och tror idag - i så fall skulle man kunna konsolidera detta till en skapelseberättelse för vår tid enligt följande...
___ 

Gud övervakade den tektoniska aktiviteten då kontinenter och hav formerades och sade: "Det här är gott! Nu vill jag se grönska, massor av grönska, fröbärande örter och fruktträd i en mängd olika arter." Och växtlivet började utvecklas och Gud utbrast igen "Oh så vackert! Det här är också gott!".

Det här var skapelsens tredje era. Därefter följde den fjärde.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Mattias Josephson
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-28 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson