Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid foten av ett liv

Vid foten av ett berg har jag stått hela mitt liv
Och frågat mig själv vad som finns där uppe

Vid spegeln har jag ibland betraktat mig själv
Och undrat vem jag egentligen är

Vid randen av ett stup har jag stått stundtals
Och frågat mig vad som är meningen med allt

När morgonen nalkats har jag glömt allt detta
Genom dina oskyldiga ögon har jag förstått

Och tagit min pliktfyllda ryggsäck

Och gått till jobbet






Fri vers av Vimala
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-28 22:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Frågorna dröjer dock kvar på djupet.
2010-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Vimala