Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag svarar: ”Bra”

Grådis och sommarskugga
Flyter ihop och bildar former
Ränder på fönsterglaset
Av snabba livsögonblick
Passerar förbi som spjut
Landskap av möjligheter
Som hälsat på i livet
Lämnat avtryck
Försvunnit sin väg

Så bra

Du frågar hur jag mår
Och jag svarar
Bra

Menar det när jag svarar dig:
Bra
Och jag menar det
Längtar till morgondagen
Och dagen efter det

Och törs knappt andas
Ifall känslan skulle sippra ut
Genom munnen
Som nyss sa
Att det var bra





Fri vers av Vimala
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-28 22:30



Bookmark and Share


    Jossan Ström
Åh vad jag gillar den här. Den stämmer så bra!
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Vimala