Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..den får räkna med ett svar....


"Den som kastar första stenen..."

Stenkastare, stenkastare
på väggen där
säj mej vem surast l landet är ?

Stenkastare, stenkastare
både här och där
du inget hör och inget lär

Stenkastare, stenkastare
båd´ döv och blind
inget hört och inget sett

Stenkastare, stenkastare
öppna din grind
nu på stört , på alla sätt !

Stenkastare, stenkastare
gå i pension !
så får du ro
kan släppa din ton
och sluta gno
njuta vilans sötma
du är ju så trött, ja...

---




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 164 gånger
Publicerad 2010-12-29 02:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska