Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyller på svagdricka nu


Ulf Adelsohn
Skyller på svagdricka nu
Som då
Redan 1978 blev han kommunikationsminister
Då gick tågen
Då hade inte han och hans anhang
Hunnit gjort nån skada
Än

Nu sitter han i stolen
Ja ni ser hur de går
Man tar in lok sen 1955
De gamla loken går uppenbarligen bättre
Än de gamla ministrarna




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-05 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO