Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
J a eller "orsakare" då


En nidsakare med komplex


En grabb med liten balle
Och problem
Stack fram sin skalle
Med ordeksem

Sedan x-nets tid
Numer med mera komplex på glid
Ingen Stanley full med frid

Långt bort som surjämte är nu hans hem
Hans ord och fjoll mest med sitt slem….
Med komplex blir osams jämt med vem
Som helst
Osäker sprider han då sitt nid




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 147 gånger
Publicerad 2011-05-02 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO