Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet som ett ångestlok



Hata mej, slå mej, kyss mej fan vilken ångest, sitter på jobb och hela kroppen skriker av oro på hjälp, skriver för att dämpa, skriver vad som helst bara ord som du inte fattar, helvetet är kommet ingen vill mej väl, alla bara hatar mej och jag vill inte dö. Vill bara bli älskad, någon?




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 122 gånger
Publicerad 2010-12-29 08:34



Bookmark and Share


  Anna*
Du är älskad ♥ och ingen ska hata eller slå ... hua!
2010-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson