Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kvinnlig explosion



vill smeka dej
låta mina händer
beröra dej
smaka på dina läppar
ta in doften
från dej

du hör dina andetag
njuter
av beröringen
du exploderar
och vill ändå ha mer




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-29 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson