Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bara åker med tyvärr



jag gråter, ångesten tar mej med i djupet,
den är hemsk lever ett eget liv,
kom ta mej, ge mej allt du har,
ge hit nyckeln du har, släpp ut, släpp ut mej

springer omkring, jag vill ha ro,
djävla musik från radion,
älska mej, älska med mej, smek mej,
ta bort ångesten NU.
han har invaderat mej mot min vilja
du får mej om du vill ha mej,
är begagnad men du får ångesten på köpet
befria mej från skiten




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-29 11:38



Bookmark and Share


  mare VIP
Starka känslor...måste vara fruktansvärt !!
2010-12-30

  Anna*
Vet hur det kan vara ... det kunde vara mina ord för ett år sen. Nu är det bättre. Må det bli bättre mycket snart för diktarjaget också!
2010-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson