Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bön kan vi behöva be ibland



vandrat på Himalaya
i tystnaden

cyklat på upptrampade stigar

sett skönheten
på Nordkap

ätit i solnedgången
på en strand

druckit viner så röda

suttit på en båt
och hört vågornas brus

paddlat längs Mosel

i domkyrkan har jag väntat
på att höra din röst

mina böner
med knäppta händer
hörde du inte

tystnaden var total.





Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-29 15:47



Bookmark and Share


  tess_
vackert skrivet!!
2010-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson