Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under ytan

så mycket ögat ser
döljer inte mycket

men förklaringarna
gömmer sig i garderoben
ligger stilla
fyller tomrummen
viskar egna som hemligheter

under ytan
är det saker som skrapar
driver vanvettet till sans
ochlurar dig till inre trans




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-29 21:16



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
'och lurar dig till inre trans', är en mycket skön avslutning på en i sin helhet skön skrivelse
2011-02-08

  peter markurth
stark
2010-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson