Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en egocentrisk vers

I mitt universum
är jag mittpunkt
Allt kretsar
kring mig
När jag har dött
blir jag perifer
och så småningom
helt bortglömd




Fri vers av ghost
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-29 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost