Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det senaste som aldrig blev något,inget mer än ...ja just det..ingenting...


men jag kommer nog aldrig glömma,vad jag än säger eller vill..

min älskling
det gick så fort
du älskade direkt
men ändå kändes
det så självklart och rätt

utan vett och sans
i en böljande dans
tog du allt av värde
av värde för mig
tog det och gav väl
till vareviga tjej...

men jag gav så gärna
för det du gav tillbaka
var gott och gav mersmak
sen den första gång jag smaka

rent fysiskt ingenting
men i mitt hjärta en ring
etsade sig fast som en
kärlekssymbol
skulle jag nå mina mål...

nej,äkta och evig tvåsamhet
finns ännu ej här
i min verklighet

sitter och känner det
salta som rinner
medans minnet av dig
så sakteliga försvinner...




Bunden vers (Rim) av firefire
Läst 296 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-12-29 23:54



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Naket äkta och det är det som gör dig så fantastisk
2011-01-13

  Anna*
Berörande ... Varmaste kramar <3
2010-12-30

    vilgot hellros
så bra skrivet, så jävla bra, men aj vad sorglig, slutet gjorde ont
2010-12-30
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire