Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hmmm ... att betänka ... kanske ...

Lögnen är Kärlekens bödel,
Egoismen svepningen,
Illojalitet kistan, och
Otrohet den sista skoveln mull.




Fri vers av lärjunge
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-30 01:55



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ändock
lämnar icke kärleken
den viskar
ur
inre

ser "svartorden"lögn, egoism,illojalitet,otrohet... ser dem öppnas och ser det de kan bli...svart är inte svart

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

lärjunge