Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förväntans tider


Nya året

Nya året.
Jag skälver av förväntan och av nyfikenhet
kan det bli lika bra som året som varit
Eller blir det en katastrof
eller ännu bättre?
Det kan bara tiden utvisa
Jag håller mina tummar
att lyckan står mig bi
att det nya året ger mig mycket kraft
att se ljuset som strilar genom träden.




Fri vers av yta
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-30 07:26



Bookmark and Share


  PPQ
härlig text vi får hoppas att 2011 blir minst lika bra gott nytt år
2010-12-30
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta