Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...aldrig mer...säger man...och gör samma misstag igen och igen...


Inte igen...

Inte igen
Inte en gång till
Det räcker nu
Jag klarar inte
En gång till

Hur vet jag
Om det blir annorlunda
Denna gång?

Inte igen
Inte en gång till
Vill jag stå ovetande
Om vad som händer

När världen omkring tystnar
När ljuset runt mig släcks och
Jag inte vet varför
När det blir kallt
Och du inte säger
Varför elden
Måste slockna
Varför du
Måste gå

Nej snälla
Inte igen
Gör det på riktigt
På allvar
Mena det
Var min vän
För alltid

Då är jag gärna med
Igen och igen och igen…
Då gör jag det gärna
Tusen gånger till
För dig...

TT
© 2006/2010




Fri vers av TT
Läst 304 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-30 07:59



Bookmark and Share


  Maiah VIP
ja...upprepning är det det människan håller på med mest i livet...men vad bra skrivet....
2011-01-23

  Ninananonia VIP
Du skriver så fint!
:)
2011-01-04

  Anna*
Snyggt!
2010-12-30
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT