Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudet fyller rummet

man höra
viskningarna
innan man stigit upp

man ser leenden
som fyller rummen

ser glädje skapas
öka mer
och mer
tömma kylan
som nu består

ljudet fyller rummet
av barn
små liv gör tiden
till ett minne
som känns tidlös




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-30 10:17



Bookmark and Share


  Kalle.O
Vacker och underbart sann!
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson