Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kåt en nyårsafton



Jag anar kåthet i din blick
kan inte låta bli att bli smickrad
när du ser på mej
hjärtat slår extra

Två smetiga, djupa kyssar, gör mej kåt
slickar dina läppar
kyssar och smekningar slutar
när jag sakta för tungan över ett fuktigt kön

Vild och galen som ett djur
sitter du på mej
sakta glider jag in i himmelriket
i allt snabbare takt möts våra kroppar

Med ett vrål blandar vi våra safter.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-30 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson