Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=uu3UNdoCtbI&feature=player_embedded


Där jag är en örn...

Lyssnar

förs med av vinden

seglar

Vindens ande

jag

en örn i skyn

musiken

den för mig till en värld

andarnas värld

där jag är en örn...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-30 21:11



Bookmark and Share


  karenina VIP
likt en stillsam meditation
2010-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm