Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En trög


En trög bög
Tyckte inte att han dög
Så han opererade
Sitt stjärthål men
Det blev liksom bara skit av allt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 140 gånger
Publicerad 2011-01-02 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO