Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mysbxor och Tubstrumpor

-Jag har inte sovit på hela natten, sa du
(jo, jag var fortfarande arg)
-Lägg av, svarade jag
-Nä det e sant, jag var otröstlig och satt där i mina tubstrumpor och mysbyxor å spelade love-songs på min gittar hela natten

(av nån anledning fick du mig att le igen)




Övriga genrer av jahapp
Läst 422 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-06 20:43



Bookmark and Share


  Agnes
Japp japp, de små liven vet hur de ska slå an rätt sträng....
2007-07-18

  Jessi
Jag hade oxå lett av att se det där framför mig i huvudet! Sött på något muppigt sätt!
2005-12-16

  Propella
*fnittrar*

Mysbyxor och tubsockar - mumma! Det är löööve, det.
2005-12-07

  Lottie
Det underbara är hur du faktiskt fångade ögonblicket.
Nu får jag återuppleva det, det stämmer ord för ord.

Tur att det finns människor som ändå alltid kan få en att le igen.
2005-12-06

    Roger Magnusson
Mysig .)
Men jag tror det blir bättre om du inleder med "Jag har inte sovit på hela natten sa du". (Annars blir iaf jag förvirrad). :)
2005-12-06

  Daniel_78 VIP
mmm myspys med gitarr
o knäckemackor också va?
2005-12-06

  Smultris
...o du fick mig att le med denna text :)
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

jahapp