Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lugn känsla inför det nya året

Så mycket som
hänt

Så mycket
som fått
fästet att rämma

Men de två sista dagarna
har hjälpt mig finna
ro
i all stress
tid att ge tankarna liv

En lugn känsla inför det nya året
och som jag vet
att det nya året
har mer kraft än detta att ge




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-30 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson