Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bländas av ditt inre

Likt korpen söker döden
söker min själ
längst den skadade hamnen

Bländas av ditt inre
ser en styrka
av egen stil

Fylls av ljus
och en härlig känsla
ett nytt äventyr
redo att finnas
och plockas bort




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-30 23:09



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Texten har något speciellt. Gillar.
2010-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson