Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför inte


till nina

jag läser
katten fräser

hatten seglar
på erotikens vind

på min kind
jordgubbssylt
från colombia




Fri vers av tom boreland
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-30 23:12

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
den var ju söt.
2010-12-31

  Ingela Svenson VIP
kärnfull bild av vardag!
2010-12-30
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland