Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan va äcklig du e..

Det var under frukosten den morgonen
”Jag älskar dig inte längre”, sa du
och konstigt nog
det som störde mig mest
var att du inte tuggade ur munnen innan du pratade




Övriga genrer av jahapp
Läst 1264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2005-12-06 20:59



Bookmark and Share


  madinsane
fantastiskt träffsäkert och vackert störigt. jag har en förkärlek för sånt här.
2013-11-08

  Moa Martinsson
Ibland är det så odramatiskt när kärleken dör. härligt, njuter i fulla drag av dina texter. Igenkänningskvoten är sedan länge uppfylld...
2005-12-19

  Jessi
*asg* Men sånt är ju nästan det värsta som finns!! Nästan...
2005-12-16

    tower4
smock... mitt i mellangärdet. Några enkla, snygga rader.
2005-12-13

    stackars
leende:)
2005-12-11

    BrokenHearted
dagens skratt :-)

har precis gråtit, så detta var skönt att läsa.. tack!
2005-12-10

    Alfred
dina texter får mig att le och genomleva ännu en arbetsdag, tack
2005-12-08

  Propella
Ja! Ja! Ja!

Dagens Ingela! Verkligen värd att vänta på.
Den här är klockren. Tusen tack för morgonens skratt.
2005-12-07

  mysanpysan
ja, ååhh vad irriterande
tugga klart först liksom

snyggt printat!!
2005-12-06

  Lottie
Visst är det sjukt hur tunna gränser det finns.

I ditt eget fall kanske gränsen geni/galenskap ??

:)

Du är bäst!
2005-12-06

  sol
5 (hittar inget gångertecken) 5
2005-12-06

  sol
och den här var äckligare bäst! kan inte bli mer talande. fattar du själv att det är ett underverk. blir arg för jag kan inte uttrycka hur bäst den är.
2005-12-06

  stella
sånt såg jag på i 20 år. fan, jag måste ha masochistiska drag!
2005-12-06

  Smultris
Då kanske det var ömsesidigt då...
2005-12-06

    ej medlem längre
Haha; är inte det en av de värsta sakerna någon kan göra? Du beskriver en rolig anekdot som jag faktiskt också "råkat ut" för..;) Bra!
2005-12-06

  Natalie VIP
Jadu, inte verkar du älska honom heller
Så det verkar ju lugnt att slänga ut honom med arslet före ^^

Riktigt bra text :)
2005-12-06

  Daniel_78 VIP
knäckebrödsmackor o kaviar igen?
Skall man tolka det att som "du" inte tog det på allvar
eller att det inte bettyde nåtot länge...men låt det vara osagt
det blir bättre så
2005-12-06

    Kräftan
*skrattar*......ja, det är de små tingen i livet som gör stunderna:)
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

jahapp