Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Imorgon är den sista dagen av 2010 och när natten inträder är det 2011...


Årets sista natt....

Denna natt
är för begrundan
ingen undran
VAD blev bra ?
Vad blev uselt ?
Vad gjorde fru Olsson med
sina mamelucker ?
Vad hände med fröken Holms
liktorn ?

Ja, frågorna kvarstår .
De VIKTIGA frågorna..
Kan SVAREN komma 2011 ?
Jag bara undrar .. och
begrundar......

----




Prosa av Mats Henricson
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-31 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska