Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sexa, lätt måltid


I Din hand...

3 rätters dinner sen
6 a Du hinner och den kan bli till en
5 etta innan kvällen försvinner och Du
m öter det nya året med
ö nskedrömmar, som kanske slår in
j a har Du sett, Du står ju på pinne nummer ett
l ivet bjuder upp Dig till dans
i gen nu har Du chans
g öra det Du vill
h inna slå till
e ller bara sitta still
t änker den, som menar att den inget har
e j alls sant Du har ju Dig själv kvar
r äcker gott det är ju det bästa, som Dig, som oss har nått




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-31 11:37



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Hej alla läsare här bland kommentarerna läs tidigare texter av damen här, då du i gott sällskap är...
Hon ger oss en giv med gott och sånt på driv in i fantasin med ett kliv eller i hus och stuga deklarera andras kiv, Ewa-Britt ger sin säkra giv så låt det bli ditt nya tidsfördriv, läs och glader du bliv!
2020-12-18

  Delilah Juno VIP
Fiffigt hopsatt ...:-)
2010-12-31

    ej medlem längre
Bra skrivet och som sagt, man har 365 möjligheter...
2010-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt