Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt år

Nytt år
Tiden går
Sliter upp
nya sår
Står inte
länge på
förrän man
stoppas ner
i en trälår

Till dess:
Gott nytt år
Så gott
det nu går




Fri vers av ghost
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-31 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost