Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyår: en Peep-show

 

 

 

 

Sånt är oftast väldigt enkelt

Bortkopplad som en Bistrovagn

Skräms du av mitt sätt,

en tidsfrist som roar mig än

Är det något som känns,

då vill jag ha mer

 

 

Lek doktor i mitt rum

Stetoskopkyla ditt dansgolv

Undersök mitt vett,

det vi spillde ut

De böjda fingrarna i skuldran,

blicken du aldrig ser

 

 

Det är miljontals nyår därute

Kan du hjälpa honom se

Bli närmare allt som skett,

serverad med champagne

Honung varvet runt ikväll,

du lovade;

Vad som än sker

 

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 231 gånger
Publicerad 2010-12-31 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna